logo
Swedish
Danish

Estetisk tandvård

Våga visa tänderna

Tänder är tuffa och tål hårda tag , men även de slits och blir äldre. Många känner att de har svårt att le för att deras tänder har blivit både missfärgade och sneda.

Synd tycker vi, eftersom det idag finns så många framgångsrika behandlingar som kan förbättra ditt leende.

  • Tandblekning:  Att bleka tänder är säkert förutsatt att det görs under överinseende av tandvårdspersonal. Med hjälp av blekning får du tillbaka ditt vackra leende. Vitare tänder ser yngre ut.

  • Skalfasader: Tänder som är så pass slitna och missfärgade att de inte kan blekas kan täckas med skalfasader av porslin. De tänder som är ännu mer skadade kan räddas med hjälp av skalkronor.

  • Kompositfyllningar: Vid mindre defekter kan man direkt fylla ut och modellera med ett ljushärdande material. Det kan användas till fyllningar och för att tex fylla ut ett mellanrum mellan framtänder.

  • Tandreglering:  Sneda tänder kan ibland upplevas som missprydande. I många år har en fast tandställning under 1,5 år varit enda alternativet. Mindre snedställningar kan vi idag rätta till på 10 veckor med en avtagbar tandställning. Vi är certifierade för att  utföra behandlingar med ”Inman Aligner”


Estetisk/ Kosmetisk tandvård är något som våra patienter efterfrågar för att se bättre ut och därmed  må bättre . Ett attraktivt leende påverkar ditt självförtroende, och dina relationer. En undersökning visar att 90% av alla vuxna tycker att ett vackert leende är en viktig social tillgång. Vill du veta mer? Välkommen att ringa och att boka tid för en konsultation. 


Välkommen 

 

 

Hitta hit

Adress
Springpostgränden 3B
252 20 Helsingborg

Tidbokning
Telefon: 042 - 13 09 09
Telefax: 042 - 13 03 08
E-post: kontakt@helsingborgstandlakarna.se

Våra öppettider

Mån-Tor: 7-19
Fre: 7-17
Lör: Enl. överenskommelse